Free spins och bonusar på Betsson i veckan

Hyllorna i Betssons Casino Store dignar under tyngden av veckans erbjudanden. Den här veckan kan du bland annat ro hem 40 free spins, få en extra insättningsbonus på 250 kr och spela hem en del av en pott på 25 000 kr. Här är hela schemat.

Måndag

Big BangMed en insättning på minst 200 kr tjänar du 20 free spins på Big Bang (aktiveras tisdag kl. 18:00).

Tisdag

Prova på Twin Spin i mobilen och få en cashback på eventuella förluster. Om du har otur med ditt spelande får du 10% upp till 5000 kr tillbaka.

Onsdag

Klicka igång South Park på datorn eller i mobilen/surfplattan och du får 20 free spins på just South Park på torsdagen. Gratissnurren aktiveras kl. 18 och är giltiga fram till midnatt.

Torsdag

På torsdagen bjuder Betsson på en omvänd cashback. Om du har lite tur när du spelar på Subtopia (bara i mobilen/surfplattan) så får du 10% extra på dina vinster upp till 5000 kr.

Fredag

Med en insättning under fredagen får du 50% extra upp till 250 kr. Maximera erbjudandet genom att sätta in 500 kr.

Lördag-söndag

Under helgen finns 25 000 kr att spela om i en turnering på Wonders-spelen (Tiki Wonders, Icy Wonders och Geisha Wonders). Du tävlar med ditt bästa nettoresultat över 20 raka spelomgångar. Vem vet, kanske tar du hem den progressiva jackpotten i tillägg till en stor portion av potten?

Free spins och bonusar på Betsson i veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *