Progressiva jackpottar

Mega Moolah

Alla spelare har säkerligen någon gång drömt om den där enorma vinsten som förändrar livet i grunden. En vinst så stor att man aldrig mer behöver jobba någonsin igen. Chanserna är mikroskopiska att man faktiskt kammar hem sådana vinster men om man ska göra det är det på en progressiv jackpott man ska spela. Många spelare söker sig till allanyacasino.se för större tur. Det är progressiva jackpottar som betalat ut de största vinsterna genom tiderna där den högsta vinsten är på över 170 miljoner kronor och vanns av en brittisk soldat som heter Mr Heywood. Men vad är egentligen en progressiv jackpott och hur fungerar det?

Vad är en progressiv jackpott?

En progressiv jackpott fungerar så att en speltillverkare tar en del av spelarnas omsättning och lägger i en hög. Denna hög växer sig större och starkare fram tills dess att några vinner. På de mest populära jackpotspelen är det väldigt många som spelar. Därför blir dessa jackpottar helt enorma och på långt över miljonbeloppen. I en progressiv jackpott är RTP:n, återbetalningsprocenten, som regel också lite lägre eftersom speltillverkarna istället lägger undan den summan i en jackpott. När någon sedan lyckas vinna jackpotten börjar summan om och beloppet börjar på 0 men jobbar sig uppåt igen. Ibland sätter speltillverkana flera olika spel under en och samma jackpott för att den ska bli ännu större och bättre.

Kända jackpott slottar

Mega Moolah

Från Microgaming kommer Mega Moolah som också innehar rekordet över den högsta vinsten genom tiderna. Det var 2015 när den brittiska soldaten Mr Heywood kammade hem över 170 miljoner kronor på ett snurr. Mega Moolah har temat Safari och därför är symbolerna olika djur. Denna färgglada spelautomat ger inte bara en bra spelupplevelse, den har också världsrekord i högsta vinsten. Kanske värt att ta några snurr?

Mega Fortune

Mega Fortune är NetEnts spelautomat som har den näst högsta vinsten genom tiderna, också den på över 170 miljoner. Mega Fortune har en ”stekig” aura där symbolerna bland annat är lyxiga föremål som champagne-flaskor, cigarrer och sedelbuntar. Spelautomaten har fem hjul, tre rader och 5 vinstlinjer. Det finns tre olika jackpottar i form av Rapid, Major och Mega. Det är den sistnämnda du är ute efter då det ger vinst som ofta är över 100 miljoner kronor.

Hall of Gods

Även på denna spelautomat är det NetEnt som står som skapare. I Hall of Gods har du chansen att bli rik samtidigt som du lär dig om den nordiska mytologin. Symbolerna är de olika asagudarna som Thor, Odin och Idun. Här finns expanderade wilds, roliga bonusomgångar, free spins mode och självklart en jackpott som inte går av för hackor. Prova Hall of Gods idag om du vill ha en fin spelstund.